Doskonałe langosze, które nie muszą wyrastać, więc możesz je smażyć od razu, bez czekania. Nadziewałam je serem, zwykłym edamskim, ale jeśli lubisz na przykład ser pleśniowy to również polecam. U nas w domu tylko ja go lubię, więc nadziewałam nim tylko dwie sztuki dla siebie. Pozostałe były zwyczajne :) ale również dość ciekawe pod względem smaku :)
Doskonałe langosze, które nie muszą wyrastać, więc możesz je smażyć od razu, bez czekania. Nadziewałam je serem, zwykłym edamskim, ale jeśli lubisz na przykład ser pleśniowy to również polecam. U nas w domu tylko ja go lubię, więc nadziewałam nim tylko dwie sztuki dla siebie. Pozostałe były zwyczajne :) ale również dość ciekawe pod względem smaku :)
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny