Rzodkiewkowa pasta do chleba

Przepis Rzodkiewkowa pasta do chleba

Dodał: NajKasia, 20.12.2020

Kategorie: Pasty do smarowania

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Prosta pasta do chleba z rzodkiewek, tofu i śmietany. Dodaj cebulkę i posmaruj nią świeży chrupiący chlebek.

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 20.12.2020

Kategorie: Pasty do smarowania

SKŁADNIKI

Będziemy potrzebować:

1 pęczekrzodkiewek
do smakusól, pieprz
1 szt.cebula
4 łyżkiśmietany
odrobina masła
1 op.tofu

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Na maśle zeszklij cebulę, dodaj rzodkiewkę startą na tarce na grubych oczkach, posól, popieprz i podsmaż.
  2. Pozostaw do ostygnięcia i wymieszaj ze startym na tarce na drobnych oczkach tofu
  3. Na koniec dodaj śmietanę i wymieszaj. Podawaj ze świeżym chlebem.
PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj