Roladka ogórkowa faszerowana pastą z tuńczyka

Przepis Roladka ogórkowa faszerowana pastą z tuńczyka
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Zdrowe zakąski bez chleba. Świetny wybór na różne uroczystości lub przyjęcia. Ci, którzy zdrowo się odżywiają, z pewnością docenią taki poczęstunek.

ZDJĘCIE OD CIEBIE

SKŁADNIKI

ogórek
tuńczyk
twaróg
kwaśna śmietana
sól i pieprz
suszone pomidory

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Pokrój ogórka w cienkie plasterki. Dla ułatwienia możesz do tego celu użyć obieraczki do ziemniaków lub warzyw.
  2. W misce wymieszaj twaróg, kwaśną śmietanę, sól, pieprz i tuńczyka z puszki.
  3. Nałóż masę na plaster ogórka i zwiń w rolkę. Dla ozdoby dodaj pokrojone suszone pomidory.
  4. Do pasty możesz dodać wszystko, co lubisz lub co znajdziesz w domu w lodówce.
PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj