Tak prosta a jednocześnie tak dobra. Najczęściej piekę ją z twarogu z wiaderka, taka najbardziej mi smakuje. Upiekłam ją wczoraj abyśmy ją mieli na śniadanie, my do kawy a dzieci do kakao. Uwielbiam słodkie śniadania na różne sposoby, dlatego piekę wieczorem aby rano nie musieć chodzić do sklepu po słodkie bułki. Domowe to jednak domowe i zawsze smakuje najlepiej. Wiesz z jakich jest składników i bez zbędnych barwników, konserwantów, aby jak najdłużej zachowało świeżość. Przecież domowa babka nigdy długo nie stoi bo szybko ją zjadamy :)
Tak prosta a jednocześnie tak dobra. Najczęściej piekę ją z twarogu z wiaderka, taka najbardziej mi smakuje. Upiekłam ją wczoraj abyśmy ją mieli na śniadanie, my do kawy a dzieci do kakao. Uwielbiam słodkie śniadania na różne sposoby, dlatego piekę wieczorem aby rano nie musieć chodzić do sklepu po słodkie bułki. Domowe to jednak domowe i zawsze smakuje najlepiej. Wiesz z jakich jest składników i bez zbędnych barwników, konserwantów, aby jak najdłużej zachowało świeżość. Przecież domowa babka nigdy długo nie stoi bo szybko ją zjadamy :)
Mój blog z Reny: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny