Kolejny świetny przepis z mojej książki kucharskiej. Zastanawiałam się jak wykorzystać owoce z zamrażarki więc wymyśliłam to twarogowe ciasto bez pieczenia, które jest tak dobre, że możesz je od razu przygotować z podwójnej porcji składników. Na dno blaszki położyłam herbatniki aby ciasto było bardziej zwarte, ale to nie jest konieczne. To już Twoja decyzja. Możesz wziąć też biszkopty albo nie dawać nic, ale wtedy nie zapomnij aby na dno blaszki położyć folię spożywczą co pozwoli wyjąć ciasto aby je potem pokroić. Wierzchnia polewa jest przygotowana syropu i budyniu w proszku.
Kolejny świetny przepis z mojej książki kucharskiej. Zastanawiałam się jak wykorzystać owoce z zamrażarki więc wymyśliłam to twarogowe ciasto bez pieczenia, które jest tak dobre, że możesz je od razu przygotować z podwójnej porcji składników. Na dno blaszki położyłam herbatniki aby ciasto było bardziej zwarte, ale to nie jest konieczne. To już Twoja decyzja. Możesz wziąć też biszkopty albo nie dawać nic, ale wtedy nie zapomnij aby na dno blaszki położyć folię spożywczą co pozwoli wyjąć ciasto aby je potem pokroić. Wierzchnia polewa jest przygotowana syropu i budyniu w proszku.
Mój blog: Recepty z mojej kuchyne
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny