Z tej porcji składników wyszło mi około 60 miodowych rurek ale zależy od wielkości foremek na rurki. Jako kremu użyłam sprawdzonej klasyki - ugotowane słodzone mleko skondensowane ubite z masłem. Oczywiście mleko skondensowane gotowałam w wodzie przez około 3 godziny (w puszce), aby się karmelizowało. Polecam gotować wieczorem, aby przez noc porządnie ostygło.
Z tej porcji składników wyszło mi około 60 miodowych rurek ale zależy od wielkości foremek na rurki. Jako kremu użyłam sprawdzonej klasyki - ugotowane słodzone mleko skondensowane ubite z masłem. Oczywiście mleko skondensowane gotowałam w wodzie przez około 3 godziny (w puszce), aby się karmelizowało. Polecam gotować wieczorem, aby przez noc porządnie ostygło.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny