Pierwsze moje pytanie brzmiało: to tam nie daje się już nic innego tylko mięso i ser? Nie mogłam uwierzyć, że z tych dwóch składników powstanie tak dobre jedzenie, że będziemy po nim oblizywać palce. :) Ważne jest jednak to, że to naprawdę musi odstać w lodówce, aby smaki się dobrze połączyły. Nie zapomnij, że to właśnie jest w tym wszystkim najważniejsze. Nie sól, nie pieprz ani nie czerwona mielona papryka.
Pierwsze moje pytanie brzmiało: to tam nie daje się już nic innego tylko mięso i ser? Nie mogłam uwierzyć, że z tych dwóch składników powstanie tak dobre jedzenie, że będziemy po nim oblizywać palce. :) Ważne jest jednak to, że to naprawdę musi odstać w lodówce, aby smaki się dobrze połączyły. Nie zapomnij, że to właśnie jest w tym wszystkim najważniejsze. Nie sól, nie pieprz ani nie czerwona mielona papryka.
Mój blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny