Ptysie nadziałam kremem waniliowym i karmelową bitą śmietaną. Bazę do obu kremów dobrze jest przygotować dzień wcześniej, aby wystarczająco schłodziła się w lodówce. Na drugi dzień już w krótszym czasie dokończ oba nadzienia. Ptysie nie są skomplikowane, tylko trzeba wszystko dobrze zaplanować i zorganizować, Wtedy już wszystko pójdzie jak po maśle :)
Ptysie nadziałam kremem waniliowym i karmelową bitą śmietaną. Bazę do obu kremów dobrze jest przygotować dzień wcześniej, aby wystarczająco schłodziła się w lodówce. Na drugi dzień już w krótszym czasie dokończ oba nadzienia. Ptysie nie są skomplikowane, tylko trzeba wszystko dobrze zaplanować i zorganizować, Wtedy już wszystko pójdzie jak po maśle :)
Źródło: Víkendové pečení
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny