Czasami i my, kobietki mamy ochotę na porządny kawał mięsa. Nie musi to być tylko drób, może to być też coś odrobinę bardziej tłustego jak na przykład karkówka wieprzowa. Zwykle ją marynuję i potem piekę w całości, ale tym razem wybrałam plastry, które upiekłam w piekarniku na cebulce i ciemnym piwie. Piwo konieczne weź ciemne, jest o wiele lepsze niż klasyczne, w trakcie pieczenia ładnie karmelizuje i dodaje doskonały smak.
Czasami i my, kobietki mamy ochotę na porządny kawał mięsa. Nie musi to być tylko drób, może to być też coś odrobinę bardziej tłustego jak na przykład karkówka wieprzowa. Zwykle ją marynuję i potem piekę w całości, ale tym razem wybrałam plastry, które upiekłam w piekarniku na cebulce i ciemnym piwie. Piwo konieczne weź ciemne, jest o wiele lepsze niż klasyczne, w trakcie pieczenia ładnie karmelizuje i dodaje doskonały smak.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny