Bez pieczenia, bez zbędnego kremu maślanego i, przede wszystkim, łatwy w przygotowaniu. Spód klasyczny jak w podstawowym cheescake - herbatniki, masło, ale z dodatkiem czekolady, dzięki czemu porządnie zastygnie. Osobiście uwielbiam białą czekoladę, z której krem jest niewiarygodnie dobry. W przepisie użyłam również żelatyny, aby całość porządnie zgęstniała, ale jeżeli lubisz mniej gęste kremy, możesz ją pominąć.
Bez pieczenia, bez zbędnego kremu maślanego i, przede wszystkim, łatwy w przygotowaniu. Spód klasyczny jak w podstawowym cheescake - herbatniki, masło, ale z dodatkiem czekolady, dzięki czemu porządnie zastygnie. Osobiście uwielbiam białą czekoladę, z której krem jest niewiarygodnie dobry. W przepisie użyłam również żelatyny, aby całość porządnie zgęstniała, ale jeżeli lubisz mniej gęste kremy, możesz ją pominąć.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny