To chyba najlepsze czekoladowe ciasto, jakie kiedykolwiek jadłam. Jest pięknie miękkie i puszyste, delikatne i pełne czekoladowego smaku. Szczerze mogę powiedzieć, że wypróbowałam kilka przepisów na ciasta czekoladowe i ten jest jednoznacznie najlepszy. Podstawą jest oczywiście wysokiej jakości czekolada, mielone migdały bez skórki i tylko bardzo mała ilość mąki. Właśnie dzięki migdałom ciasto jest tak puszyste i elastyczne. Świetnie smakuje od razu po upieczeniu, ale też kilka dni później. Możesz je upiec w blaszce keksówce jak i w klasycznej formie na tort.
To chyba najlepsze czekoladowe ciasto, jakie kiedykolwiek jadłam. Jest pięknie miękkie i puszyste, delikatne i pełne czekoladowego smaku. Szczerze mogę powiedzieć, że wypróbowałam kilka przepisów na ciasta czekoladowe i ten jest jednoznacznie najlepszy. Podstawą jest oczywiście wysokiej jakości czekolada, mielone migdały bez skórki i tylko bardzo mała ilość mąki. Właśnie dzięki migdałom ciasto jest tak puszyste i elastyczne. Świetnie smakuje od razu po upieczeniu, ale też kilka dni później. Możesz je upiec w blaszce keksówce jak i w klasycznej formie na tort.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny