To ciasto zawsze znika z blaszki jeszcze ciepłe. Pachnące, bogato nadziewane, na wierzchu chrupiący dzięki posypce z cukru cynamonowego. A jeśli przypadkiem zostanie kawałek albo dwa to następnego dnia jest nadal dobre, nie tak jak inne ciasta czy bułeczki drożdżowe, które twardnieją.
To ciasto zawsze znika z blaszki jeszcze ciepłe. Pachnące, bogato nadziewane, na wierzchu chrupiący dzięki posypce z cukru cynamonowego. A jeśli przypadkiem zostanie kawałek albo dwa to następnego dnia jest nadal dobre, nie tak jak inne ciasta czy bułeczki drożdżowe, które twardnieją.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny