Zacierka z kapustą i wędzonką

Przepis Zacierka z kapustą i wędzonką

Dodał: NajKasia, 23.3.2021

Kategorie:

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Zacierka z wodą gazowaną. Do-sko-na-łe!!!

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 23.3.2021

Kategorie:

Czas przygotowania:
Czas gotowania:

SKŁADNIKI

3 szt.jajek
1/2 lmleka
łyżeczkasoli
10 mlwody gazowanej
mąka

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Jajka z mlekiem, wodą i solą roztrzep i stopniowo dosypuj mąkę aż otrzymasz średnio gęste ciasto.
  2. Następnie przez durszlak wciskaj ciasto do wrzącej osolonej wody, gotuj 2-3 minuty.
  3. Gotowe wymieszaj z podpieczoną cebulką, wędzonką i przyrządzoną na ciepło kapustą kiszoną.

Źródło: ღ Vaření a pečení s radostí ღ

PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj