Jabłka z pewnością każdy z nas ma w domu więc warto je wziąć i przygotować z ich dodatkiem coś dobrego na obiad. Tak, tak, na obiad. Ponieważ jabłka można wykorzystywać nie tylko do ciast i deserów ale też do dań głównych. Skarmelizowałam je i dodałam do wieprzowego ragoût. Połączenie słonego i słodkiego smaku było interesujące i bardzo mi smakowało.
Jabłka z pewnością każdy z nas ma w domu więc warto je wziąć i przygotować z ich dodatkiem coś dobrego na obiad. Tak, tak, na obiad. Ponieważ jabłka można wykorzystywać nie tylko do ciast i deserów ale też do dań głównych. Skarmelizowałam je i dodałam do wieprzowego ragoût. Połączenie słonego i słodkiego smaku było interesujące i bardzo mi smakowało.
Mój blog: Vaření s Tomem
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny