Już dawno nie jadłam wątróbki drobiowej. W domu mama zwykle przygotowywała ją smażoną. Tylko lekko podsmażała na cebulce, na koniec soliła i pieprzyła i serwowała to z ryżem. To było pyszne. W dzisiejszych czasach istnieje już wiele przepisów, jak można przygotować wątróbkę - w sosie, z ketchupem i musztardą albo nawet w winie. Ja lubię zarówno szybko podsmażone na patelni z cebulką jak i wątróbki w sosie śmietankowym z chrupiącą podsmażoną cebulką.
Już dawno nie jadłam wątróbki drobiowej. W domu mama zwykle przygotowywała ją smażoną. Tylko lekko podsmażała na cebulce, na koniec soliła i pieprzyła i serwowała to z ryżem. To było pyszne. W dzisiejszych czasach istnieje już wiele przepisów, jak można przygotować wątróbkę - w sosie, z ketchupem i musztardą albo nawet w winie. Ja lubię zarówno szybko podsmażone na patelni z cebulką jak i wątróbki w sosie śmietankowym z chrupiącą podsmażoną cebulką.
Źródło: Vk
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny