Warstwowa pieczeń cygańska

Dodał: NajKasia, 31.5.2022
Kategorie: Mięso wołowe, Mięso, Mięso wieprzowe, Obiad, Pora dnia
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIEPrześlij zdjęcie i pochwal się
Danie główne dla smakoszy porządnego mięsa. Znalazłam ten przepis w Internecie i muszę przyznać, że nie dałam rady się mu oprzeć. I cieszę się, że się mu nie oparłam. Mięsko jest fantastyczne, poprzez to warstwowe układanie nabrało fantastycznego smaku musztardy i boczku, ogórki również mi tam świetnie pasowały, nic nie zmieniałam i oryginalny przepis podaję również Wam.
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Dodał: NajKasia, 31.5.2022
Kategorie: Mięso wołowe, Mięso, Mięso wieprzowe, Obiad, Pora dnia
SKŁADNIKI
1 kgmięsa wieprzowego lub wołowego
150 gboczku
2 szt.cebuli
5 szt.konserwowych ogórków
około 3 łyżekmusztardy
do smakusól, pieprz
200 mlwywaru
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vrstvená cikánská pečeně.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Vrstvená cigánska pečienka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schichtbraten Zigeuner Art an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Réteges cigánypecsenye.
KOMENTARZE DO PRZEPISU