Doskonałe twarogowe ciasto, z którym wcale nie ma dużo pracy. Z ciasta zrób kulkę, którą podziel na dwie połowy i odłóż do zamrażarki. Nie musisz go rozwałkowywać ani formować, wystarczy tylko zetrzeć ciasto na tarce na dużych oczkach do naczynia żaroodpornego, nalać nadzienie twarogowe i ponownie zetrzeć ciasto na tarce i upiec. Śliczne ciasto, które ma dość interesujący wierzch ponieważ w trakcie pieczenia ciasto się nie łączy w masę i pozostaje w ładnej startej na tarce formie.
Doskonałe twarogowe ciasto, z którym wcale nie ma dużo pracy. Z ciasta zrób kulkę, którą podziel na dwie połowy i odłóż do zamrażarki. Nie musisz go rozwałkowywać ani formować, wystarczy tylko zetrzeć ciasto na tarce na dużych oczkach do naczynia żaroodpornego, nalać nadzienie twarogowe i ponownie zetrzeć ciasto na tarce i upiec. Śliczne ciasto, które ma dość interesujący wierzch ponieważ w trakcie pieczenia ciasto się nie łączy w masę i pozostaje w ładnej startej na tarce formie.
Mój blog: Vaření s Tomem
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny