Korpus dzięki miodowi jest świetnie puszysty choć nie ma w nim ani odrobiny tłuszczu. A gdy posmaruje się go śmietaną i pozostawi do następnego dnia to puszystość jest wręcz doskonała. Śmietanę posłodziłam tylko delikatnie, korpus wydawał mi się już być wystarczająco słodki.
Korpus dzięki miodowi jest świetnie puszysty choć nie ma w nim ani odrobiny tłuszczu. A gdy posmaruje się go śmietaną i pozostawi do następnego dnia to puszystość jest wręcz doskonała. Śmietanę posłodziłam tylko delikatnie, korpus wydawał mi się już być wystarczająco słodki.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny