Bardzo popularne ciasto twarogowe, które się trze na tarce lub którego składniki wysypuje się na blaszkę. Ja do twarogowego nadzienia dodaję też kwaśną śmietanę. Nadzienie jest wtedy jeszcze łagodniejsze i wydaje mi się, że ciasto jest delikatniejsze i smaczniejsze. Ale dopóki nie spróbujesz, to nie będziesz wiedzieć :)
Bardzo popularne ciasto twarogowe, które się trze na tarce lub którego składniki wysypuje się na blaszkę. Ja do twarogowego nadzienia dodaję też kwaśną śmietanę. Nadzienie jest wtedy jeszcze łagodniejsze i wydaje mi się, że ciasto jest delikatniejsze i smaczniejsze. Ale dopóki nie spróbujesz, to nie będziesz wiedzieć :)
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny