Smażony ser pleśniowy z boczkiem w potrójnej panierce
Niebo w gębie. Jeśli lubisz ser pleśniowy to koniecznie musisz spróbować tego przysmaku. Zrobiłam to na obiad i miałam nadzieję że zostanie jeszcze na drugi dzień, ale znowu musiałam gotować :))
ZDJĘCIE OD CIEBIE
SKŁADNIKI
4 plastrysera pleśniowego
8 plastrówboczku
2 łyżkimąki
2 szt.jajek
5 łyżekbułki tartej (ilość dostosuj do potrzeb)
- Prosty przepis na świetny obiad. Jeśli nie lubisz sera pleśniowego to możesz użyć klasycznego żółtego sera np. edamskiego.
- Następnie powtórz obtaczanie w jajku i bułce tartej.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Smažená niva se slaninou v trojobalu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Vysmážaná niva so slaninou v trojobale.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Gebackener panierter Blauschimmelkäse mit Speck an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szalonnába göngyölt rántott kéksajt.
KOMENTARZE DO PRZEPISU