Nigdy nie robiłam ptysiów czyli ciasta parzonego z mleka. Robię je tylko z wody, są o wiele lepsze a ciasto jest bardziej delikatne. Te robiłam dla koleżanki na imprezę i naprawdę mi się udały. Podczas pieczenia ładnie wyrosły. Nie zdążyłam już zrobić domowej polewy więc kupiłam oryginalną polewę na ptysie, ale krem był porządny, domowy, waniliowy, maślany. Pycha :)
Nigdy nie robiłam ptysiów czyli ciasta parzonego z mleka. Robię je tylko z wody, są o wiele lepsze a ciasto jest bardziej delikatne. Te robiłam dla koleżanki na imprezę i naprawdę mi się udały. Podczas pieczenia ładnie wyrosły. Nie zdążyłam już zrobić domowej polewy więc kupiłam oryginalną polewę na ptysie, ale krem był porządny, domowy, waniliowy, maślany. Pycha :)
Mój blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny