Ten przepis jest dla miłośników sypanych przepisów. Nie potrzebujesz żadnej wagi, żadnej miarki, wystarczy Ci tylko klasyczny kubek o pojemności 200 ml i możesz zaczynać. Ciasto na pizzę jest czasami bardzo skomplikowane, trzeba je pozostawić do wyrośnięcia nawet na 2 godziny (przynajmniej tak jest w oryginalnych przepisach na pizzę), ale to jest o wiele łatwiejsze a po upieczeniu jest chrupiące :) Czasami nadziewam też krawędzie serem albo szynką.
Ten przepis jest dla miłośników sypanych przepisów. Nie potrzebujesz żadnej wagi, żadnej miarki, wystarczy Ci tylko klasyczny kubek o pojemności 200 ml i możesz zaczynać. Ciasto na pizzę jest czasami bardzo skomplikowane, trzeba je pozostawić do wyrośnięcia nawet na 2 godziny (przynajmniej tak jest w oryginalnych przepisach na pizzę), ale to jest o wiele łatwiejsze a po upieczeniu jest chrupiące :) Czasami nadziewam też krawędzie serem albo szynką.
Dziękujemy za zgodę na udostępnienie przepisu od świetnej
kucharki - Diabambulka
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny