Przecier czosnkowo-pomidorowy na zimno, którego nie trzeba pasteryzować i który się nie psuje.

Dodał: NajKasia, 3.7.2021
Kategorie:
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIEPrześlij zdjęcie i pochwal się
Jeśli u Ciebie w ogrodzie pomidory też obrodziły bardziej niż w poprzednich latach i nie wiesz co z nich zrobić to mam dla Ciebie świetny przepis na przecier pomidorowy, który możesz potem wykorzystać na przykład na pizzę, tosty, zupę, jako bazę do gulaszu lub jako sos do frytek albo do grillowanej kiełbaski.
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Dodał: NajKasia, 3.7.2021
Kategorie:
Czas przygotowania:
SKŁADNIKI
1 kgpomidorów
200 gczosnku
35 gsoli
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Česnekovo rajčatová směs za studena, kterou netřeba ani zavařovat a nezkazí se..
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Knoblauch-Tomatensoße kalt zubereitet, ohne Einkochen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Fokhagymás paradicsom télire, hőkezelés nélkül.
KOMENTARZE DO PRZEPISU