Prawdziwe racuchy powinno się robić z mąki z grubego przemiału, drożdży i cukru kryształ. Nie powinno to być nic z gotowych mieszanek, które są gotowe w kilka minut. Bardzo ważne jest, aby ciasto trochę wyrosło, aby po upieczeniu racuchy były ładnie puszyste i delikatne jak piórko.
Prawdziwe racuchy powinno się robić z mąki z grubego przemiału, drożdży i cukru kryształ. Nie powinno to być nic z gotowych mieszanek, które są gotowe w kilka minut. Bardzo ważne jest, aby ciasto trochę wyrosło, aby po upieczeniu racuchy były ładnie puszyste i delikatne jak piórko.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny