Tak, wiem, że rolady się zwija, ale jeśli ktoś nie ma do tego cierpliwości tak jak ja, to może je ugotować nawet w formie płaskiej na talerzu. Mięso klasycznie jest w plastrach, rozbite tłuczkiem i krótko opieczone a w sosie apetycznie "pływają" wszystkie składniki, które w oryginalnej wersji byłyby ładnie zawinięte w środku. Podawałam je z ryżem jaśminowym i pyszny obiad gotowy.
Tak, wiem, że rolady się zwija, ale jeśli ktoś nie ma do tego cierpliwości tak jak ja, to może je ugotować nawet w formie płaskiej na talerzu. Mięso klasycznie jest w plastrach, rozbite tłuczkiem i krótko opieczone a w sosie apetycznie "pływają" wszystkie składniki, które w oryginalnej wersji byłyby ładnie zawinięte w środku. Podawałam je z ryżem jaśminowym i pyszny obiad gotowy.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny