NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasta ze skwarkami Pasta ze skwarków
Pasta ze skwarków
Przepis Pasta ze skwarków
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się
NajKasia    ·   26.12.2021

Pasta ze skwarków

Pyszny smak pasty w połączeniu ze świeżym, chrupiącym chlebem. Pycha!

Składniki

SKŁADNIKI NA 6 PORCJI:

350 g
mielonych skwarków wieprzowych
3 łyżki
musztardy
2 szt.
ogórków
1 szt.
średnio duża cebula
3 szt.
jajka ugotowane na twardo
do smaku sól
do smaku vegeta
do smaku pieprz
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Mielone skwarki wymieszaj z musztardą, dodaj drobno pokrojoną cebulę, pokrojone w kostkę jajka, drobno pokrojone ogórki.
  2. Dopraw do smaku solą, vegetą, mielonym pieprzem. Wszystko delikatnie wymieszaj i odstaw w chłodne miejsce, aby smaki się dobrze połączyły. Podawaj ze świeżym chlebem albo pieczywem. Smacznego!

Dziękujemy za zgodę na udostępnienie przepisu od świetnej kucharki - BlazenaSadovska

Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz