Pasta z tuńczykiem

Przepis Pasta z tuńczykiem

Dodał: NajKasia, 27.12.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasta z tuńczyka

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Doskonała pasta z tuńczyka w sosie własnym. Delikatnie pikantna ale tym bardziej smaczna. Podajemy ze świeżym pieczywem.

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 27.12.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasta z tuńczyka

SKŁADNIKI

Składniki:

1 puszkatuńczyka w sosie własnym
2 łyżkamieszanki warzywnej mexico (groszek, kukurydza i papryka)
2 szt.jajka
1 szt.papryki peperoni
2 łyżkijogurtu
1 łyżkamusztardy dijon
trochępora
sok z cytryny
sól i pieprz
wędzona papryka

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Jajka ugotuj na twardo.
  2. Ugotowane rozgnieć widelce, posól, popieprz, dodaj sok z cytryny, musztardę, jogurt, drobno posiekane peperoni, mieszankę warzywną mexico i tuńczyka.
  3. Na końcu dodaj wędzoną paprykę i wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj ze świeżym pieczywem. Smacznego!

Źródło: Vaření a pečení s láskou

PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj