NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasta z tuńczyka Pasta z tuńczykiem
Pasta z tuńczykiem
Przepis Pasta z tuńczykiem
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się

Doskonała pasta z tuńczyka w sosie własnym. Delikatnie pikantna ale tym bardziej smaczna. Podajemy ze świeżym pieczywem.

NajKasia    ·   27.12.2021

Pasta z tuńczykiem

Doskonała pasta z tuńczyka w sosie własnym. Delikatnie pikantna ale tym bardziej smaczna. Podajemy ze świeżym pieczywem.

Składniki

Składniki:

1 puszka
tuńczyka w sosie własnym
2 łyżka
mieszanki warzywnej mexico (groszek, kukurydza i papryka)
2 szt.
jajka
1 szt.
papryki peperoni
2 łyżki
jogurtu
1 łyżka
musztardy dijon
trochę
pora
sok z cytryny
sól i pieprz
wędzona papryka
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Jajka ugotuj na twardo.
  2. Ugotowane rozgnieć widelce, posól, popieprz, dodaj sok z cytryny, musztardę, jogurt, drobno posiekane peperoni, mieszankę warzywną mexico i tuńczyka.
  3. Na końcu dodaj wędzoną paprykę i wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj ze świeżym pieczywem. Smacznego!

Źródło: Vaření a pečení s láskou

Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz