Pasta szynkowa

Przepis Pasta szynkowa

Dodał: NajKasia, 26.12.2021

Kategorie: Pasty do smarowania

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Doskonała pasta, którą możesz jeść na śniadanie, drugie śniadanie albo nawet na kolację.

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 26.12.2021

Kategorie: Pasty do smarowania

SKŁADNIKI

Będziemy potrzebować:

2 łyżkimargaryny
200 gszynki
200 gserka topionego
2 szt.młodej cebulki ze szczypiorem
1/2 łyżeczkivegety

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Cebulkę pokrój drobno i podsmaż na maśle aż będzie złocista, dodaj pokrojoną w kostkę szynkę i lekko podsmaż.
  2. Pozostaw do ostygnięcia i dodaj serek topiony oraz drobno posiekany szczypiorek. Dopraw vegetą i delikatnie wymieszaj.
  3. Podawaj ze świeżym pieczywem i warzywami. Jest świetna. Przygotowanie trwa krótko. Smacznego!

Dziękujemy za zgodę na udostępnienie przepisu od świetnej
kucharki - Blažena Sadovská

PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj