NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasta szynkowa
Pasta szynkowa
Przepis Pasta szynkowa
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się
NajKasia    ·   26.12.2021

Pasta szynkowa

Doskonała pasta, którą możesz jeść na śniadanie, drugie śniadanie albo nawet na kolację.

Składniki

Będziemy potrzebować:

2 łyżki
margaryny
200 g
szynki
200 g
serka topionego
2 szt.
młodej cebulki ze szczypiorem
1/2 łyżeczki
vegety
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Cebulkę pokrój drobno i podsmaż na maśle aż będzie złocista, dodaj pokrojoną w kostkę szynkę i lekko podsmaż.
  2. Pozostaw do ostygnięcia i dodaj serek topiony oraz drobno posiekany szczypiorek. Dopraw vegetą i delikatnie wymieszaj.
  3. Podawaj ze świeżym pieczywem i warzywami. Jest świetna. Przygotowanie trwa krótko. Smacznego!

Dziękujemy za zgodę na udostępnienie przepisu od świetnej
kucharki - Blažena Sadovská

Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz