NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasta z selera Pasta selerowo-marchewkowa
Pasta selerowo-marchewkowa
Przepis Pasta selerowo-marchewkowa
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się
NajKasia    ·   5.1.2021

Pasta selerowo-marchewkowa

Pasta selerowo-marchewkowa. Fantazje z chrupiącym pieczywem.

Składniki
1/4 części
mniejszy seler
1 sztuka
mniejsza marchew
100 g
starty parmezan
3 ząbki
czosnek
szczypta
przyprawa curry
100 g
majonez
1/4 łyżeczki
płynny sos chilli
do smaku
sól
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Seler i marchew umyj, obierz i drobno zetrzyj.
  2. Do warzyw dodaj majonez, czosnek, przyprawę curry, sos chilli, sól i drobno starty parmezan.
  3. Wszystkie składniki wymieszaj, dopraw do smaku, włóż do miski i pozostaw do ostygnięcia.
Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz