Pasta rybna

Przepis Pasta rybna

Dodał: NajKasia, 9.1.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasta z tuńczyka

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Prosta pasta rybna, którą przygotujecie w kilka minut. Wystarczy puszka tuńczyka w sosie własnym, jajko na twardo i ogórek kiszony. Te trzy składniki łączymy z majonezem lub białym jogurtem i doskonała pasta jest gotowa. Na wierzchu można również ułożyć plaster sera lub szynki, udekorować ogórkiem kiszonym i podawać.

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 9.1.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasta z tuńczyka

SKŁADNIKI

1 puszkatuńczyk w sosie własnym
1 sztjajka na twardo
1 sztogórek kiszony
100 mlmajonez

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Zlej trochę sosu z tuńczyka, następnie rozgnieć rybę widelcem.
  2. Dodaj starte na tarce: jajko i ogórka, wmieszaj majonez.
  3. Z pieczywem z chrupiącą skórką tworzy doskonały przysmak. Smacznego!
PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj