NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasta z tuńczyka Pasta rybna
Pasta rybna
Przepis Pasta rybna
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się
NajKasia    ·   9.1.2021

Pasta rybna

Prosta pasta rybna, którą przygotujecie w kilka minut. Wystarczy puszka tuńczyka w sosie własnym, jajko na twardo i ogórek kiszony. Te trzy składniki łączymy z majonezem lub białym jogurtem i doskonała pasta jest gotowa. Na wierzchu można również ułożyć plaster sera lub szynki, udekorować ogórkiem kiszonym i podawać.

Składniki
1 puszka
tuńczyk w sosie własnym
1 szt
jajka na twardo
1 szt
ogórek kiszony
100 ml
majonez
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Zlej trochę sosu z tuńczyka, następnie rozgnieć rybę widelcem.
  2. Dodaj starte na tarce: jajko i ogórka, wmieszaj majonez.
  3. Z pieczywem z chrupiącą skórką tworzy doskonały przysmak. Smacznego!
Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz