NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasta jajeczna Pasta jajeczna z serka kanapkowego
Pasta jajeczna z serka kanapkowego
Przepis Pasta jajeczna z serka kanapkowego
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się

Lekka pasta jajeczna, przygotowana z puszystego serka kanapkowego. Warto podawać ze świeżym ciemnym pieczywem.

NajKasia    ·   5.1.2021

Pasta jajeczna z serka kanapkowego

Lekka pasta jajeczna, przygotowana z puszystego serka kanapkowego. Warto podawać ze świeżym ciemnym pieczywem.

Składniki

Potrzebne będą:

2 szt.
jajka
200 g
serek kanapkowy
50 g
margaryna/masło
2 łyżki
śmietana lub mleko
50 g
por lub szczypiorek
sól
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Jajka ugotować na twardo.
  2. W misce ubij serek kanapkowy z margaryną/masłem i śmietaną. Dodaj drobno posiekany por lub szczypiorek i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj jajka starte n agrubych oczkach i delikatnie wmieszaj do pasty. Dopraw solą do smaku.
  3. Podawaj ze świeżym ciemnym pieczywem. Smacznego!
Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz