Pasta jajeczna z serka kanapkowego

Przepis Pasta jajeczna z serka kanapkowego

Dodał: NajKasia, 5.1.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasta jajeczna

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Lekka pasta jajeczna, przygotowana z puszystego serka kanapkowego. Warto podawać ze świeżym ciemnym pieczywem.

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 5.1.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasta jajeczna

SKŁADNIKI

Potrzebne będą:

2 szt.jajka
200 gserek kanapkowy
50 gmargaryna/masło
2 łyżkiśmietana lub mleko
50 gpor lub szczypiorek
sól

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Jajka ugotować na twardo.
  2. W misce ubij serek kanapkowy z margaryną/masłem i śmietaną. Dodaj drobno posiekany por lub szczypiorek i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj jajka starte n agrubych oczkach i delikatnie wmieszaj do pasty. Dopraw solą do smaku.
  3. Podawaj ze świeżym ciemnym pieczywem. Smacznego!
PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj