NajPrzepis.pl Pasty do smarowania Pasztety Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny
Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny
Przepis Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny
Wypróbowałaś przepis?
Dodaj swoje zdjęcie i pochwal się

Tradycyjne pasty do chleba - jajeczna, twarogowa czy tuńczykowa są klasyką w każdej kuchni. Przygotuj sobie pastę z pieczonego mięsa. Pycha!

NajKasia    ·   12.4.2021

Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny

Tradycyjne pasty do chleba - jajeczna, twarogowa czy tuńczykowa są klasyką w każdej kuchni. Przygotuj sobie pastę z pieczonego mięsa. Pycha!

Składniki

Potrzebujemy:

250 g
pieczonego mięsa
1 szt.
cebuli
5 ząbków
czosnku
2 szt.
ogórków
50 g
smalcu
1 łyżeczka
musztardy
pieprz
sól
pietruszka
papryczka pepperoni /nie musi być/
Sposób przepisu
Drukuj
  1. Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do osiągnięcia gładkiej masy
  2. Podawaj najlepiej ostygnięte ze świeży pieczywem. Przechowuj w szklanych zamkniętych pojemnikach w lodówce. Smacznego!!!

Źródło: Pečené, varené s Ivou

Komentarz do przepisu
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj
Dodaj komentarz