Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny

Dodał: NajKasia, 12.4.2021
Kategorie: Pasty do smarowania, Pasztety
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIEPrześlij zdjęcie i pochwal się
Tradycyjne pasty do chleba - jajeczna, twarogowa czy tuńczykowa są klasyką w każdej kuchni. Przygotuj sobie pastę z pieczonego mięsa. Pycha!
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Dodał: NajKasia, 12.4.2021
Kategorie: Pasty do smarowania, Pasztety
SKŁADNIKI
Potrzebujemy:
250 gpieczonego mięsa
1 szt.cebuli
5 ząbkówczosnku
2 szt.ogórków
50 gsmalcu
1 łyżeczkamusztardy
pieprz
sól
pietruszka
papryczka pepperoni /nie musi być/
- Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do osiągnięcia gładkiej masy
- Podawaj najlepiej ostygnięte ze świeży pieczywem. Przechowuj w szklanych zamkniętych pojemnikach w lodówce. Smacznego!!!
Źródło: Pečené, varené s Ivou
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pomazánka z pečeného vepřového masa.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pomazánka z pečeného bravčového mäsa.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schweinefleisch-Aufstrich an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szendvicskrém sertéshúsból.
KOMENTARZE DO PRZEPISU