Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny

Przepis Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny

Dodał: NajKasia, 12.4.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasztety

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Tradycyjne pasty do chleba - jajeczna, twarogowa czy tuńczykowa są klasyką w każdej kuchni. Przygotuj sobie pastę z pieczonego mięsa. Pycha!

ZDJĘCIE OD CIEBIE

Dodał: NajKasia, 12.4.2021

Kategorie: Pasty do smarowania, Pasztety

SKŁADNIKI

Potrzebujemy:

250 gpieczonego mięsa
1 szt.cebuli
5 ząbkówczosnku
2 szt.ogórków
50 gsmalcu
1 łyżeczkamusztardy
pieprz
sól
pietruszka
papryczka pepperoni /nie musi być/

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do osiągnięcia gładkiej masy
  2. Podawaj najlepiej ostygnięte ze świeży pieczywem. Przechowuj w szklanych zamkniętych pojemnikach w lodówce. Smacznego!!!

Źródło: Pečené, varené s Ivou

PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj