Orzeźwiające ciasto, które nauczyła mnie robić jeszcze moja mama. Klasyczne ciasta z kremem zwykle są bardzo lubiane ale ja nigdy za nimi nie przepadałam. Tylko sam krem, sama bita śmietana a ciasto tak cieniutkie jakby nie było go prawie wcale. Ale gdy spróbowałam zrobić to ciasto z tartymi jabłkami to zmieniłam zdanie. Klasycznych ciast z kremem już wcale nie robię, robię tylko to jedno. Nadaje się również na letnie dni ale wtedy trzeba go przechowywać w lodówce i wyjmować bezpośrednio przed podaniem. Wystarczy że patrzę na zdjęcie a już mi cieknie ślinka i mam chęć go zrobić.
Orzeźwiające ciasto, które nauczyła mnie robić jeszcze moja mama. Klasyczne ciasta z kremem zwykle są bardzo lubiane ale ja nigdy za nimi nie przepadałam. Tylko sam krem, sama bita śmietana a ciasto tak cieniutkie jakby nie było go prawie wcale. Ale gdy spróbowałam zrobić to ciasto z tartymi jabłkami to zmieniłam zdanie. Klasycznych ciast z kremem już wcale nie robię, robię tylko to jedno. Nadaje się również na letnie dni ale wtedy trzeba go przechowywać w lodówce i wyjmować bezpośrednio przed podaniem. Wystarczy że patrzę na zdjęcie a już mi cieknie ślinka i mam chęć go zrobić.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny
Witam w jakiej temperaturze piec spod do ciasta