Nadziewane mięso jest bardzo lubiane u nas w domu. Nadziewam tym, co znajdę w lodówce. Zwykle robię rolady nadziewane tym, co ma bliski termin ważności. Teraz zużyła otwartą puszkę kukurydzy, grzybki i groszek. Tym razem nie użyłam piersi z kurczaka jak zwykle, ale udek z kurczaka. Są znacznie bardziej soczyste, ale jednocześnie wymagają więcej czasu aby je upiec lub ugotować niż piersi z kurczaka. Tylko od Ciebie zależy, jakie mięso wybierzesz.
Nadziewane mięso jest bardzo lubiane u nas w domu. Nadziewam tym, co znajdę w lodówce. Zwykle robię rolady nadziewane tym, co ma bliski termin ważności. Teraz zużyła otwartą puszkę kukurydzy, grzybki i groszek. Tym razem nie użyłam piersi z kurczaka jak zwykle, ale udek z kurczaka. Są znacznie bardziej soczyste, ale jednocześnie wymagają więcej czasu aby je upiec lub ugotować niż piersi z kurczaka. Tylko od Ciebie zależy, jakie mięso wybierzesz.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny