Topiliśmy smalec, a już dawno nie jedliśmy pasty ze skwarków. Może będzie na śniadanie, na dziś, jutro i na tydzień. Może trochę przesadziłam, że na cały tydzień. Zwykle taka ilość jest wstanie ostać się w lodówce przez kilka dni, ale na pewno nie cały tydzień. Zatem zrobiłam ją z podwójnej dawki. Pasta jest pyszna, nie bez kozery nasze babcie wiedziały, co jest dobre dla naszych kubków smakowych.
Topiliśmy smalec, a już dawno nie jedliśmy pasty ze skwarków. Może będzie na śniadanie, na dziś, jutro i na tydzień. Może trochę przesadziłam, że na cały tydzień. Zwykle taka ilość jest wstanie ostać się w lodówce przez kilka dni, ale na pewno nie cały tydzień. Zatem zrobiłam ją z podwójnej dawki. Pasta jest pyszna, nie bez kozery nasze babcie wiedziały, co jest dobre dla naszych kubków smakowych.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny