Jeśli zastanawiasz się, co zrobić na obiad ale nie masz czasu żeby marynować mięso to koniecznie wypróbuj ten przepis. Mięsa nie trzeba dawać do żadnej marynaty, wystarczy je przed pieczeniem posmarować majonezem i przyprawami, posolić i za około 40 minut masz na talerzu smaczne, soczyste mięsko. Jeśli jednak podczas pieczenia majonez spłynie do naczynia żaroodpornego to nie zapomnij ponownie posmarować nim mięsa.
Jeśli zastanawiasz się, co zrobić na obiad ale nie masz czasu żeby marynować mięso to koniecznie wypróbuj ten przepis. Mięsa nie trzeba dawać do żadnej marynaty, wystarczy je przed pieczeniem posmarować majonezem i przyprawami, posolić i za około 40 minut masz na talerzu smaczne, soczyste mięsko. Jeśli jednak podczas pieczenia majonez spłynie do naczynia żaroodpornego to nie zapomnij ponownie posmarować nim mięsa.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny