Luksusowe ciasto, które polubisz. Jeśli lubisz mini ptysie (albo również zwykłe ptysie) to na pewno będzie Ci smakować. Nie musisz robić małych ptysiów, które przynajmniej mi wydają się bardzo pracochłonne, ale możesz od razu zrobić dużego ptysia, którego pokroisz na kawałki i będziesz podawać. Jest to o wiele bardziej praktyczne niż te małe, które formujesz za pomocą ozdobnej końcówki. Polewę robię z cukru i śmietany, koniecznie spróbuj i nie zastępuj jej cukrem pudrem ani polewą czekoladową.
Luksusowe ciasto, które polubisz. Jeśli lubisz mini ptysie (albo również zwykłe ptysie) to na pewno będzie Ci smakować. Nie musisz robić małych ptysiów, które przynajmniej mi wydają się bardzo pracochłonne, ale możesz od razu zrobić dużego ptysia, którego pokroisz na kawałki i będziesz podawać. Jest to o wiele bardziej praktyczne niż te małe, które formujesz za pomocą ozdobnej końcówki. Polewę robię z cukru i śmietany, koniecznie spróbuj i nie zastępuj jej cukrem pudrem ani polewą czekoladową.
Mój blog: Vaření s Tomem
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny