Nareszcie znalazłam czas, aby napisać Wam mój przepis na karmelowe ptysie. Przepis mam z Internetu ale trochę go zmodyfikowałam według własnych preferencji, jako dobra gospodyni wyznaje zasadę że jak coś mi nie pasuje to to zmieniam albo zastępuję czymś innym. A najważniejsze jest, że potem i tak wszystkim smakuje. Nie bój się, ciasto parzone wcale nie jest tak skomplikowane jak mówią, nie wierz w to że po upieczeniu natychmiast opadnie albo że nawet nie wyrośnie podczas pieczenia :)
Nareszcie znalazłam czas, aby napisać Wam mój przepis na karmelowe ptysie. Przepis mam z Internetu ale trochę go zmodyfikowałam według własnych preferencji, jako dobra gospodyni wyznaje zasadę że jak coś mi nie pasuje to to zmieniam albo zastępuję czymś innym. A najważniejsze jest, że potem i tak wszystkim smakuje. Nie bój się, ciasto parzone wcale nie jest tak skomplikowane jak mówią, nie wierz w to że po upieczeniu natychmiast opadnie albo że nawet nie wyrośnie podczas pieczenia :)
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny