Dosyć słodkie ciasto, ale czasami po prostu trzeba sobie pozwolić na taką ilość cukru aby ukoić nerwy. Jest delikatne i bardzo smaczne. Zwykle robię to ciasto na imieniny, ale w tym roku zrobiłam je też na Wielkanoc. Niektórzy robią krem tylko z masy kajmakowej i masła, ja jednak robię klasyczny karmel z normalnego cukru. To jest całkiem proste i nie trzeba się tego bać. Z masy kajmakowej z pewnością zrobisz krem szybciej ale z domowego karmelu jest znacznie smaczniejszy.
Dosyć słodkie ciasto, ale czasami po prostu trzeba sobie pozwolić na taką ilość cukru aby ukoić nerwy. Jest delikatne i bardzo smaczne. Zwykle robię to ciasto na imieniny, ale w tym roku zrobiłam je też na Wielkanoc. Niektórzy robią krem tylko z masy kajmakowej i masła, ja jednak robię klasyczny karmel z normalnego cukru. To jest całkiem proste i nie trzeba się tego bać. Z masy kajmakowej z pewnością zrobisz krem szybciej ale z domowego karmelu jest znacznie smaczniejszy.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny