Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Przepis Jajka faszerowane pastą z tuńczyka
ZDJĘCIE OD CIEBIE
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka. Smacznie i świetnie wyglądająca przystawka. Smacznego!

ZDJĘCIE OD CIEBIE

SKŁADNIKI

Będą potrzebne:

6 sztukjajka
200 gtuńczyk w puszce
50 gserek topiony
50 goliwki
sól
pieprz
sałata
pietruszka
rzodkiewki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
  1. Ugotuj jajka na twardo. Obierz ze skorupek i ostrożnie przekrój je na połówki.
  2. Do miski włóż żółtka razem z tuńczykiem, serkiem topionym, dopraw solą i pieprzem. Dokładnie utrzyj blenderem do uzyskania gładkiej masy.
  3. Sałatę ułóż na umytym i dokładnie osuszonym talerzu. Nałóż rozkrojone białka, napełniane pastą z tuńczyka.
  4. Na wierzchu ułóż oliwki, udekoruj natką pietruszki i rzodkiewką.
PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj