W naszym domu to bardzo tradycyjne ciasto. Czasami robię je też bez kratki na wierzchu (ale tylko wtedy, gdy mi się nie chce z ciasta robić kratki - wtedy klasycznie wałkuję zarówno to ciasto na dole jak i to na środku i wszystko jest gotowe znacznie szybciej). Jednak jeśli tylko mam możliwość poświęcić na to trochę czasu na to by ciasto wyglądało lepiej, to robię kratkę. Pod względem smaku ciasto jest fantastyczne, jeśli użyjesz kwaśnych jabłek to końcowe ciasto będzie też bardzo orzeźwiające. Wszystko zależy od Twoich preferencji smakowych, jeśli wolisz słodsze ciasta, ale masz kwaśne jabłka to dodaj więcej cukru.
W naszym domu to bardzo tradycyjne ciasto. Czasami robię je też bez kratki na wierzchu (ale tylko wtedy, gdy mi się nie chce z ciasta robić kratki - wtedy klasycznie wałkuję zarówno to ciasto na dole jak i to na środku i wszystko jest gotowe znacznie szybciej). Jednak jeśli tylko mam możliwość poświęcić na to trochę czasu na to by ciasto wyglądało lepiej, to robię kratkę. Pod względem smaku ciasto jest fantastyczne, jeśli użyjesz kwaśnych jabłek to końcowe ciasto będzie też bardzo orzeźwiające. Wszystko zależy od Twoich preferencji smakowych, jeśli wolisz słodsze ciasta, ale masz kwaśne jabłka to dodaj więcej cukru.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny