FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukru

Przepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukru

Dodał: NajKasia, 30.12.2020

Kategorie: Torty, Słodkie torty, Zdrowe przepisy, Fitness

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Przepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukru
Wypróbowałaś/eś przepis?
Prześlij zdjęcie i pochwal się
DODAJ ZDJĘCIE

Twarogowy tort bez mąki i cukru, który super wygląda. Na wierzchu ułóż różne owoce i deser gotowy. Smak jest FANTASTYCZNY.

ZDJĘCIE OD CIEBIE
Przepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukruPrzepis FITNESS twarogowy tort bez mąki i cukru

Dodał: NajKasia, 30.12.2020

Kategorie: Torty, Słodkie torty, Zdrowe przepisy, Fitness

SKŁADNIKI

Będziemy potrzebować:

250 gniskotłuszczowego serka na sernik
275 gniskotłuszczowego twarogu
4 łyżkijogurtu naturalnego
3 szt.jajek
1 op.budyniu waniliowego
2 łyżkikakao
owoce do smaku
aromat lub słodzik

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

DRUKZAPISZ
    1. Przygotuj składniki. Serek na sernik i twaróg utrzyj mikserem, dodaj 4 łyżki jogurtu naturalnego i budyń waniliowy. Gdy masz już dobrze ubitą masę, stopniowo dodawaj po jednym jajku i za każdym razem dokładnie wymieszaj (możesz też dodać aromat i ewentualnie słodzik)
    2. Otrzymaną masę podziel na 2 części (jedną większą, drugą mniejszą) i do mniejszej dodaj 2 łyżki kakao.
    3. Przygotuj okrągłą blaszkę do pieczenia o średnicy 18 cm i wyłóż ją papierem do pieczenia.
    4. Zacznij układać warstwy ciasta. Warstwy układamy od środka formy, zaczynamy od białego ciasta i kontynuujemy na przemiennie dopóki nie wykorzystamy obu ciast. Na wierzch kładziemy owoce do smaku i pieczemy we wcześniej nagrzanym piekarniku. (Im dłużej miksujesz masę, tym będzie ona rzadsza i łatwjiej będzie ją wlewać do formy. Uważaj jednak, aby nie miksować masy zbyt długo - masa stanie się zbyt rzadka i ciasto się nie upiecze. Trzeba odgadnąć odpowiednią gęstość - zobacz na filmie.)


  1. Najpierw piecz w temperaturze 175 stopni około 20 minut. Po tym czasie zmniejsz temperaturę do 150 stopni i piecz przez kolejne 30 minut.
  2. Upieczone ciasto wyjmij i pozostaw do całkowitego wystygnięcia. Przechowuj w lodówce. Smacznego!
PODZIEL SIĘ SWOIM PRZEPISEM
INSPIRACJA NA KAŻDY DZIEŃ
KOMENTARZE DO PRZEPISU
Odpowiadasz na komentarz użytkownika anuluj