Świąteczne grzybki, które pokochasz. Jeśli lubisz formować różne słodycze to koniecznie wypróbuj ten przepis. Nie bój się surowego białka. Użyj świeżych jaj i na pewno nie będzie żadnego problemu. Ciasto jest naprawdę klejące, tak jak napisano w przepisie. Jeśli byłby z tym problem to spokojnie można go rozwiązać dodając więcej cukru lub mielonych orzeszków. Ja zawsze robiłam kulkę, obtaczałam w orzeszkach i formowałam. Robiłam grzybki, pozostawiałam aby zastygły i zanurzałam kapelusze w czekoladzie.
Świąteczne grzybki, które pokochasz. Jeśli lubisz formować różne słodycze to koniecznie wypróbuj ten przepis. Nie bój się surowego białka. Użyj świeżych jaj i na pewno nie będzie żadnego problemu. Ciasto jest naprawdę klejące, tak jak napisano w przepisie. Jeśli byłby z tym problem to spokojnie można go rozwiązać dodając więcej cukru lub mielonych orzeszków. Ja zawsze robiłam kulkę, obtaczałam w orzeszkach i formowałam. Robiłam grzybki, pozostawiałam aby zastygły i zanurzałam kapelusze w czekoladzie.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny