Jeśli należysz do grona fanów kalafiora ale masz wyrzuty sumienia gdy jesz smażone różyczki to mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Spróbuj przygotować doskonały kalafior, który zrobisz bez smażenia a mimo to będzie miał chrupiącą skórkę. Kalafior obtocz w cieście, przełóż na posmarowaną masłem patelnię i podsmażaj z każdej strony aż będzie złocisty. Ten kto nie chce nawet podsmażać na kawałku masła, może dać kalafior na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku.
Jeśli należysz do grona fanów kalafiora ale masz wyrzuty sumienia gdy jesz smażone różyczki to mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Spróbuj przygotować doskonały kalafior, który zrobisz bez smażenia a mimo to będzie miał chrupiącą skórkę. Kalafior obtocz w cieście, przełóż na posmarowaną masłem patelnię i podsmażaj z każdej strony aż będzie złocisty. Ten kto nie chce nawet podsmażać na kawałku masła, może dać kalafior na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku.
Źródło: Vk
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny