Nie używam do nich gotowego ciasta francuskiego tylko domowe kruchutkie ciasto z tłuszczu roślinnego i śmietany. Z ciastem pracuje się naprawdę świetnie. Już dawno nie miałam w ręce tak elastycznego, delikatnego ciasta, które podczas pracy wcale się nie łamie i nie odpada z metalowych foremek do rurek, które kupiłam wyłącznie do robienia tych rurek z kremem. Piana ubita z roztworem śniegu a gdy całe rurki postoją w lodówce jeden dzień to jest dosłownie niebo w gębie.
Nie używam do nich gotowego ciasta francuskiego tylko domowe kruchutkie ciasto z tłuszczu roślinnego i śmietany. Z ciastem pracuje się naprawdę świetnie. Już dawno nie miałam w ręce tak elastycznego, delikatnego ciasta, które podczas pracy wcale się nie łamie i nie odpada z metalowych foremek do rurek, które kupiłam wyłącznie do robienia tych rurek z kremem. Piana ubita z roztworem śniegu a gdy całe rurki postoją w lodówce jeden dzień to jest dosłownie niebo w gębie.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny