Nie mogę sobie nawet przypomnieć kiedy ostatni raz kupowałam knedliki w sklepie. Najczęściej sama robię ciasto i gotuję knedliki na parze jeden za drugim. Na początku to była katastrofa, żaden knedlik nie wychodził dobrze, ale teraz jest zupełnie inaczej. Odkryłam przepis, z którego robię czeskie knedliki już od lat i zawsze się udają. Są pięknie puszyste, po ugotowaniu na parze żaden nie opada ani o milimetr i są miękkie nawet na drugi dzień. Oczywiście najsmaczniejszy jest świeży, ale jeśli trochę Ci zostanie to spróbuj go na przykład usmażyć w jajku na patelni.
Nie mogę sobie nawet przypomnieć kiedy ostatni raz kupowałam knedliki w sklepie. Najczęściej sama robię ciasto i gotuję knedliki na parze jeden za drugim. Na początku to była katastrofa, żaden knedlik nie wychodził dobrze, ale teraz jest zupełnie inaczej. Odkryłam przepis, z którego robię czeskie knedliki już od lat i zawsze się udają. Są pięknie puszyste, po ugotowaniu na parze żaden nie opada ani o milimetr i są miękkie nawet na drugi dzień. Oczywiście najsmaczniejszy jest świeży, ale jeśli trochę Ci zostanie to spróbuj go na przykład usmażyć w jajku na patelni.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny