Drobne ciasteczka, które nadziewałam powidłami, makiem i twarogiem. Są doskonałe. Zalewałam je masłem i rumem i dzięki temu osiągnęłam to, że nawet po upieczeniu były miękkie i wilgotne. Nie zapomnij że te ciasteczka obtacza się w cukrze pudrze dopiero jak wystygną, aby cukier nie rozpuścił się na ciasteczkach. Jest to co prawda czasochłonne, bo te ciasteczka robi się jak najmniejsze, ale to nie szkodzi bo raz na jakiś czas można w kuchni popracować trochę dłużej a z pewnością sprawi to radość gościom, którzy na pewno pochwalą te ciasteczka.
Drobne ciasteczka, które nadziewałam powidłami, makiem i twarogiem. Są doskonałe. Zalewałam je masłem i rumem i dzięki temu osiągnęłam to, że nawet po upieczeniu były miękkie i wilgotne. Nie zapomnij że te ciasteczka obtacza się w cukrze pudrze dopiero jak wystygną, aby cukier nie rozpuścił się na ciasteczkach. Jest to co prawda czasochłonne, bo te ciasteczka robi się jak najmniejsze, ale to nie szkodzi bo raz na jakiś czas można w kuchni popracować trochę dłużej a z pewnością sprawi to radość gościom, którzy na pewno pochwalą te ciasteczka.
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny