Pamiętasz te czasy, gdy chodziłaś do sklepu i kupowałaś oranżadki w proszku? Cytrynowa, mandarynkowa albo jabłkowa... ach cóż to był za przysmak. Dziś, przyznam się do tego, nie kupuję już oranżadek do picia tylko do ciasta. To ciasto polubiłam już dawno, piekę je na imprezy i każdy je chwali, że nie jest zbyt słodkie a wręcz jest orzeźwiające. Jeśli ty też nie przepadasz za przesłodzonymi ciastami, to wypróbuj ten przepis, ewentualnie możesz jeszcze zmniejszyć ilość cukru dodawanego do kremu :)
Pamiętasz te czasy, gdy chodziłaś do sklepu i kupowałaś oranżadki w proszku? Cytrynowa, mandarynkowa albo jabłkowa... ach cóż to był za przysmak. Dziś, przyznam się do tego, nie kupuję już oranżadek do picia tylko do ciasta. To ciasto polubiłam już dawno, piekę je na imprezy i każdy je chwali, że nie jest zbyt słodkie a wręcz jest orzeźwiające. Jeśli ty też nie przepadasz za przesłodzonymi ciastami, to wypróbuj ten przepis, ewentualnie możesz jeszcze zmniejszyć ilość cukru dodawanego do kremu :)
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny