Nie ma nic lepszego niż stare, klasyczne przepisy :) Jeśli ktoś nie lubi nadziewanych bułeczek lub bez nadzienia to nie wie co dobre. Ja uwielbiam jeść bułeczki z jakąś kwaśną zupą (kapuśniak, fasolowa, soczewicowa). Posypane cukrem pudrem i oczywiście najlepiej upiec bułeczki z podwójnej porcji składników, jeśli chcesz żeby zostały jeszcze na drugi dzień. U nas w domu wszyscy je podkradają jak są nawet jeszcze gorące :) Na drugi dzień nadal są pyszne i mięciutkie, ale u nas zwykle wytrzymują maksymalnie 2 godziny po upieczeniu :)
Nie ma nic lepszego niż stare, klasyczne przepisy :) Jeśli ktoś nie lubi nadziewanych bułeczek lub bez nadzienia to nie wie co dobre. Ja uwielbiam jeść bułeczki z jakąś kwaśną zupą (kapuśniak, fasolowa, soczewicowa). Posypane cukrem pudrem i oczywiście najlepiej upiec bułeczki z podwójnej porcji składników, jeśli chcesz żeby zostały jeszcze na drugi dzień. U nas w domu wszyscy je podkradają jak są nawet jeszcze gorące :) Na drugi dzień nadal są pyszne i mięciutkie, ale u nas zwykle wytrzymują maksymalnie 2 godziny po upieczeniu :)
Mój blog z Hanką: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Krótkie video degustacje, którym się nie oprzesz
Wybieraj spośród najlepszych przepisów w jednym miejscu
Najlepsze przepisy video od nas, z którymi będziesz w stanie przygotować jedzenie łatwo i szybko.
Codziennie pomysły na smaczne jedzenie dla całej rodziny